Bukti DAP Cuba Burukkan Nama Datuk Seri Najib Razak

Written By Panglima Harimau on 12 September 2013 | 3:49 PM


Diatas adalah gambar print screen yang diambil dari sebuah fan page "We Fully Support PKR-DAP" yang mempunyai hampir 470,000 follower. Gambar tu pula dah di 'share' lebih 60,000 pengikutnya. Hitung-hitung dengan 'share' sebanyak tu, bayangkan betapa ramai yang mungkin percaya komen dalam gambar tersebut yang menggunakan nama "Dato Seri Najib Tun Razak" adalah dari Perdana Menteri sendiri sedangkan akaun facebook Perdana Menteri yang sebenar adalah "Najib Razak".

Lihatlah bagaimana kerja jahat DAP yang manipulasi sebegini rupa untuk bangkitkan kemarahan, permusuhan dan kebencian rakyat. Andai tidak keberatan, minta rakan-rakan semua sebarkan. Sekurang-kurangnya kita buktikan bahawa kita menentang perbuatan keji seperti ini.

3 comments:

Vincent Tay said...

1. Pembohongan di atas sudah disangkal oleh rakan2 BN lewat akaun facebook (Mandarin)baru-baru ini.
2. Yang heran kenapa pembohongan ini boleh dibenarkan pihak berkuasa (misalnya MCMC)? Takkan MCMC kena tunggu kita buat aduan bertulis setiap hari? Undang2 multimedia sudah ada terangkan kesalahan begini dan hukumannya jelas.
3. Pembohongan and fitnah sentiasa dipantau. Red bean army akan dijadikan ais kacang merah saja besok!

HIDUP 1MALAYSIA

Anonymous said...

Kepada YB. Perdana Menteri Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak,

Di sini saya ingin mengatakan bahawa BN kalah bukanlah koncern BN tak baik, khas nya MCA kerana kebanyakan Ahli MCA cabangan bawah, pemimpinnya sudah berjaya sombong dan tidak berkhimat dan ular, olih itu mengakibatkan ramai Malay, Cina dan India naik marah dan kalah PRU 13 teruk

Contohnya yang saya tahu Pengerusi MCA GOMBAK YIP KUM FOOK dan Permuda MCA GOMBAK YIP JIUN HANN, mereka ular sampai wang Tokong pun berani telang dan halau Sami Buddha keluar dari tokong, orang ramai benci MCA.

Apabila mereka tolong Donald Lim Siang Chai di Selayang, orang ramai salah sangka Donald Lim sama satu kaki……

Sekira MCA cuba ingin memulit nama baik dan sokongan olih orang ramai semula, pemimpin seperti ini patut di kikis dengan bersih dalam parti, Kalau tidak sampai bila pun susah memulit semangat

Sekian, Terima kasih

Vincent Tay said...

1. pemimpin2 MCA tempatan yang 'ular' dan menggelapkan wang tokong tu kecil jumlahnya....Mereka mungkin UC (spy) DAP untuk saba MCA & BN;
2. BN kalah kerana MCA rata2 lemah. Tambah pula dgn President pelakon DVD lucah....Memang ada ramai ahli MCA yang memilih presiden itu dgn tujuan untuk melemahkan MCA dan BN.

Post a Comment

Popular Posts