Salah Yang Belum Dimohon Maaf! @nikabdulaziz

Written By Panglima Harimau on 10 April 2014 | 10:16 AMDUNIA POLITIK Melayu dikejutkan dengan lapuran media mengenai Datuk Nik Aziz Nik Mat, memohon maaf atas segala kesalahan dan kesilapan selama memerintah Kelantan. Beliau adalah seorang politikus yang terkenal umpama ramalan cuaca. Susah untuk diramalkan dengan apa yang bakal beliau lakukan.

ANTARA YANG perlu beliau mohon maaf dan mengakui kesalahan nya adalah;

* KERANA gagal menegur dan mencegah Anwar yang membawa dakyah bahawa kristian boleh menggunakan kalimah Allah yang jelas bercanggah dengan ketetapan Majlis Syura PAS pimpinan Datuk Nik Aziz sendiri.

* KERANA menyatakan tidak perlu sambut Mauliddrosul kerana kononnya kelahiran Nabi Muhammad saw sama macam Mat-Mat kampung?

* KERANA atas segala kesalahan dilakukan terhadap Tun Mahathir dan mendoakan supaya Dato' Sri Najib pecah perut?

* KERANA melabel pemberi & penerima bantuan BR1M sebagai haiwan?

* KERANA lebih bersedia berkawan dengan DAP dan syaitan daripada bersatu dengan umat Melayu-Islam, sehingga menyebabkan berlakunya krisis aqidah, syariat, akhlak, ukhwah, kesatuan dan perpaduan yang serius?

Datuk Nik Aziz tidak mengakui segala kesalahan dan kesilapan yang dia lakukan di atas; cuma dia memohon maaf kerana dia sakit; dan menganggap sakit itu sebagai kifarah dosa dia di Kelantan!

Wallahua’lam & Wassalam.

2 comments:

Anonymous said...

Najib tak pecah perut, .Nik Aziz pecah pundi air kencing. !!!
Mudah2an ini jadi pengajaran bagi pengikut2 PAS agar tidak sewenang wenangnya caci maki dan doakan yang tak baik pada sesama Islam kerana doa yang tak baik, kalau tak kena pada tempatnya akan berbalik pada diri mereka.

sukri jamil said...

this blog user is barisan nasional hard fans... should open this link for open ur mind http://www.ismaweb.net/2014/04/pemikiran-pemimpin-melayu-masih-dijajah-presiden-isma/

Post a Comment

Popular Posts