@dapmalaysia Yang Biadap

Written By Panglima Harimau on 11 July 2016 | 11:15 AM

PERJUANGAN DAP adalah mempergunakan Melayu PKR dan Melayu PAN untuk meranapkan Melayu itu sendiri. Tetapi PKR dan PAN tidak sedar bahawa “kecinaan” bangsa ini cukup tebal! Percaturan politik DAP adalah untuk mencapai hasrat Malaysia Malaysian.

DAP tidak akan ‘letih’ berlakon dan melaungkan skrip kononnya ia adalah parti yang mewakili semua kaum. Lebih-lebih lagi apabila lakonan mereka telah beberapa kali terkantoi terutama apabila manipulasi ketika pemilihan CEC terbongkar satu ketika dahulu.

DAP adalah parti 'dari kaum Cina, untuk kaum Cina dan kerana kaum Cina’; tidak boleh dinafikan lagi. Hanya Melayu dan India yang menjadi ahli DAP sahaja, yang sama ada pura-pura tidak faham, atau benar-benar tidak faham dan tidak mampu memahaminya.

MATLAMAT mereka tidak pernah berubah iaitu untuk menguasai negara ini dan memaksa perubahan mengikut acuan mereka, iaitu acuan komunis. Ini bermakna tiada Islam sebagai agama rasmi, tiada Raja-raja dan tiada Hak Istimewa Melayu.

INI juga membuktikan bahawa DAP bukannya menentang BN kerana korup atau tidak telus. Tetapi, DAP menentang BN kerana ia diterajui UMNO iaitu parti yang mewakili Melayu. Sekiranya BN diterajui MCA dan bukan UMNO, maka tidak mustahil DAP sudah lama dibubarkan.

BERDASARKAN bukti sifat rasis dan semangat radikal yang diwarisi dari nenek moyang mereka, wajarlah diingatkan agar masyarakat lebih berhati-hati dengan DAP. Kita bukan menuduh DAP sedang merancang anarki; tetapi tidak salah kita mengambil sikap ‘paranoid’ terhadap DAP.

BARU-BARU ini sikap Nga Kor Ming terlalu biadap dengan mempersendakan Aidilfitri. Beliau menyamakan pemberian duit raya sebagai dedak! DAP diingatkan supaya tidak menyentuh isu berkaitan perihal agama jika ingin hidup aman di Malaysia.

DAP sudah tengadah

2 comments:

Anonymous said...

Tanya ngakor ming samada ang pow kong hey fart choi tu dedak jugsk ke? Atau hadiah2 xmas tu pun dedak jugak ke?

Awas, kapir laknatullah macam ngakor ming ni sedang giat dengan agenda anti Islam dan anti Melayu.

Pendatang dapigs memang sial!

Anonymous said...

Ngor Kong Hei Fuck Choi.

Post a Comment

Popular Posts