@azwanbro Musnahkan Rancangan Jahat Trio Tun M Terhadap @NajibRazak

Written By Panglima Harimau on 01 August 2016 | 12:59 PM

SIAPA jangka DOJ telah bertindak untuk membantu 1MDB bagi mendapatkan kembali US $1bilion, yang dikatakan milik 1MDB; tetapi ramai lagi yang tidak menjangkakan laporan polis yang dibuat oleh Azwan Bro!

DIKATAKAN ini mungkin perangkap untuk trio Tun M. Kerana pada Malam jamuan perpisahan Abu Kassim; beliau(Abu Kassim), Gani dan Zeti sepatutnya telah mengadakan sidang akhbar bersama, berkaitan sidang media yang dibuat oleh DOJ. Mereka juga malam itu sepatutnya mendesak Perdana Menteri Najib Razak meletakkan jawatannya.

TUN Dr Mahathir Mohamad juga pada masa yang sama, akan mengadakan sidang akhbar di Jakarta. Beliau akan memberitahu media antarabangsa mengenai perkara yang sama dan mengulangi apa yang telah diperkatakannya semenjak Disember 2014.

MALANGNYA kedua-dua sidang akhbar itu akhirnya telah dibatalkan. Gani menjawab bahawa ini adalah permainan politik manakala Abu Kassim dan Zeti enggan mengulas dan berkata mereka akan berbincang dengan peguam mereka terlebih dahulu. Tapi Malaysiakini melaporkan ia jelas menunjukkan bahawa ketiga-tiga mereka adalah sebahagian daripada Pakatan Harapan dan operasi ANC (Kempen Anti-Najib).

AZWAN BRO dan peguamnya sedang berada dalam keadaan bersedia dan sedang menunggu salah seorang atau semua daripada mereka menyamannya. Sebaik sahaja mereka membawa kes ini ke mahkamah, maka semuanya akan terbongkar.

DI MAHKAMAH nanti akan diberitahu bahawa Abu Kassim, Gani dan Zeti semua terbang ke Amerika Syarikat untuk bertemu pihak berkuasa US. Mereka terbang secara berasingan dan mengambil laluan yang berbeza tetapi berkumpul di Amerika Syarikat.

PERJUMPAAN Abu Kassim, Gani dan Zeti yang diadakan dengan pihak berkuasa AS bukan atas dasar persetujuan kerajaan. Ini bukan satu urusan G-to-G tetapi perancangan peribadi dengan tujuan dan maksud “off the record”.

APA yang Azwan Bro katakan dalam laporan polisnya bahawa tidak ada fitnah yang terlibat. Azwan mendakwa dalam laporan polisnya adalah benar dan segala yang didakwa itu memang berlaku. Ia akan diperdengarkan dimahkamah. Apa yang Azwan harap mereka lakukan – membawa kes itu ke mahkamah – supaya mereka boleh didedahkan di mahkamah.

SELEPAS itu kita dapat mengikuti kes mahkamah yang akan mendedahkan butiran bagaimana mereka merancang untuk mendesak Najib meletakkan jawatan dengan bantuan DOJ dan Peguam Negara Amerika Syarikat.

OPERASI Penyangak Si Kitol!

8 comments:

Anonymous said...

Hahahahahhheeeeheeeeheeeeheee pecah perut aku hahahahahahhaaaaaa

Anonymous said...

hahahha terpelanting aku dari kerusi bacanya wahahahahhahahahah

Anonymous said...

Tabik spring kepada Azwan. Good job. Keep it up.

Anonymous said...

huahahahahhahahaha lagi patah spring kerusi aku wuahahahahahahah.

Ted Manoff said...

He ran juga..terbang berasingan tapi jumpa di satu focal point di Amrika. ..ada bakat spy juga Si Abu Kassim Zeti dan Gani rupanya

Ted Manoff said...

He ran juga..terbang berasingan tapi jumpa di satu focal point di Amrika. ..ada bakat spy juga Si Abu Kassim Zeti dan Gani rupanya

Anonymous said...

TAHNIAH Azwan - sedgkan mamat kari LEMBIK terus MEMBISU! PEDULIkan GERTAKAN2 si PENGKHIANAT2 Islam/Melayu si KITOL HARAM JADAH yg. mahu MENYEMBAH undg2 SAMPAH & PENIPU Barat/ZIONIS - mahukah NEGARA ISLAM kita ini kita diTAKLUK sekali oleh Barat/ZIONIS melalui KULI2 depa dr si KETURUNAN TERORIS PENJAJAH/PERASUAH/LANUN/PEROMPAK/PENYANGAK/PEMBUNUH/PEROGOL DAPJUBOQ BABI KURAP RASIS/PORNO/HOMO?! Lihat saja SEJARAH amat PAHIT kita (sampaikan SINGAPURA kita pun dah TERGADAI selamanya); lihat di -https://xpressminda.wordpress.com/2016/07/27/siapa-watak-raja-mandeliar-si-kitol-dalam-isu-saman-doj/ , Siapa Watak ‘Raja Mandeliar, Si Kitol’ Dalam Isu Saman DOJ?, 27 July 2016!

Si TERORIS BETINA omputih-KEPARAT S.Repot-KULI IS(IS)rael/ZIONIS (patutnya diHARAMkan SELAMAnya masuk M'sia kita ni) tu juga disyaki DALANG di belakang puak TERRORIS PEMISAH Sabah/Sarawak, bersama puak TERORIS PKRHOMO/DAPJUBQ BABI - iaitu si KULI-IS(IS)rael/ZIONIS yg. memang nak MEMISAHkan Sabah/Sarawak yg. kaya MINYAK/GAS dan diGABUNGkan dgn. SingaPORK-pusat-CIA-MI6/Mossad/NATO di Asia Tenggara!

Dan BETINA ni juga sebenaqnya adalah adik ipar kpd. bekas PM UK yg. amat pro-IS(IS)rael/Zionis, Gordon Brown yg. terlibat bersama Blair utk. melancarkan PENCEROBHAN ke atas IRAQ, yg. telah menyebabkan BERJUTA Bumiputera Arab Islam Iraq diBUNUH/diROMPAK/diPERKOSA dgn. amat KEJAM dlm. GENOSID oleh tentera TERORIS US/UK – lihat di http://www.whale.to/b/bollyn.html , How Mossad Controls Our Political Parties, by Christopher Bollyn, 25 October 2008:

……MOSSAD CONTROLS BRITAIN

The evidence indicates that Israeli intelligence has near complete control of the leading political parties in Britain and the United States. While the Zionist political controllers in London and Washington are well known to the owners of the mass media, discussion of the subject of Zionist or Israeli control of the parties is censored in the media outlets they control. This censorship illustrates how Zionist control of the media serves to deceive the people and cause extreme harm to the nations.

Specific examples of the current pro-Israel bias in the mass media would include the media's unquestioning support of the 9-11 cover-up, the costly and disastrous wars in Iraq and Afghanistan, and the trillion dollar "bail-out." The complete lack of transparency in U.S. elections and discussion of the secretive private companies that run our elections are also censored subjects.

The utterly fraudulent Zionist construct called the "War on Terror" and the illegal wars in Iraq and Afghanistan have all been designed and forced onto the American and British nations by Zionists who control the political systems of London, New York, and Washington.

In Britain, the two political leaders who have promoted and supported the Zionist agenda and wars of aggression are Tony Blair and Gordon Brown. Their Zionist paymasters and handlers are not hard to discern, although they are never discussed in the media in such terms……

Nek Tempoyak.

Anonymous said...

Nak baca lebih lanjut bagaimana SETANnya MO DAJAL puak PENGKHIANAT2 KITOL-si PENJILAT2 si DIKTATOR PENYAMAQ/PENYANGAK/PENIPU/PENYAMUN/PEMBUNUH/PERASUAH/LANUN-madey ANAK BERANAK berIJAZAH JAMBAN serta KEBERANIAN Azwan - telah diDEDAHkan oleh artikel BERNAS dr. MT, baca di http://www.malaysia-today.net/serangan-bijak-khairul-terhadap-tiga-tan-sri/ , Serangan Bijak Khairul Terhadap Tiga Tan Sri, by MT Webmaster, August 2, 2016!

PADAN muka si PENYANGAK2 KITOL ni semua!

Nek Tempoyak.


Post a Comment

Popular Posts