Kenali 'BERSIH'

Written By Panglima Harimau on 12 October 2016 | 3:13 PM

DALANG sebenar BERSIH tidak semestinya memakai baju kuning; iaitu simbol warna untuk Malaysia Spring. Revolusi Warna ini diperkenalkan seperti Revolusi Oren di Ukraine, Revolusi Biru di Kuwait, Revolusi Unggu di Iraq dan Revolusi Baldu di Czechoslovakia.

REVOLUSI WARNA ini adalah satu kaedah yang diperkenalkan oleh Yahudi dengan menggunakan NGO-NGO yang di belakangnya parti-parti politik pembangkang, untuk memimpin rakyat supaya menjatuhkan pemerintah.

REVOLUSI WARNA diperkenalkan di Malaysia pada tahun 2005, tapi pada 2007 baru dilaksanakan. Ianya diusahakan oleh 'REFSA' iaitu nama singkatan kepada (Research for Social Advancement) sebuah badan pemikir DAP.

KETIKA bengkel BERSIH dilancarkan, Anwar Ibrahim masih menetap di Amerika Syarikat dan terlibat secara langsung dengan 'NED' yang mendapat tajaan tahunan daripada USAID (United States Agency for International Development).

BERSIH buat pertama kalinya mengadakan perhimpunan jalanan pada 10 Oktober 2007 jam 3.00 petang di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur. Anwar Ibrahim ditonjolkan sebagai ketua perhimpunan BERSIH tersebut. Manakala Peneraju utama DAP, Lim Kit Siang dan anaknya, Lim Guan Eng serta YB Chin Tong adalah pemikir sebenar BERSIH.

PENANG INSTITUTE ditubuhkan selepas DAP berjaya mengambil alih negeri itu dan Guan Eng dilantik Ketua Menteri. Penang Institute adalah badan pemikir rasmi kerajaan DAP Pulau Pinang dan diketuai oleh YB Chin Tong - Parlimen Bukit Bendera.

DAP dan Kit Siang melancarkan misi menawan Johor pada pru13 dengan Chin Tong dipindahkan dari Parlimen Bukit Bendera ke Parlimen Kluang, Johor. Chin Tong diberi laluan mengetuai DAP Johor dan pengerusi DAP negeri yang lama diketepikan.

INILAH juga rahsia kenapa Chin Tong mendapat undi tertinggi dalam pemilihan Jawatankuasa Tertinggi Pusat DAP pada 2013/ Pemilihan Haram DAP!

#ABCD
AsalBukanCinaDAP

1 comments:

Anonymous said...

NED tu diTAJA oleh CIA/MOSSAD - sbb. itu puak TERORIS BerSHIT/DAPJUBOQ BABI-PKRHOMO KURAP patut diSIASAT bawah AKTA TERORISMA - tapi JANGAN haraplah; sbb KDN tu sungguh menCURIGAkan!

Lihat di - http://www.thirdworldtraveler.com/CIA/National%20EndowmentDemo.html:

Trojan Horse: The National Endowment for Democracy

excerpted from the book Rogue State
A Guide to the World's Only Superpower

by William Blum
Common Courage Press, 2000

Dan CIA sbenaqnya sudah jadi Central Israel Agency - sbb. US/Barat sudah diKUASAI rejim TERORIS KANIBAL ISrael/MOSSAD HARAM JADAH! Lihat di - http://www.whale.to/b/bollyn.html , How Mossad Controls Our Political Parties, by Christopher Bollyn, 25 October 2008; di - http://www.counterpunch.org/2016/04/27/likud-becomes-a-regional-member-of-the-european-parliament/ , Likud Becomes a Regional Member of the European Parliament, By Maidhc Ó Cathail | CounterPunch, April 27, 2016; dan di - http://www.veteranstoday.com/2015/11/23/israel911/ , Israel was prime force behind 9/11 attacks: American scholar, By Kevin Barrett on November 23, 2015!

Dan Snowden bekas perisik CIA/NSA telah menDEDAHkan yg. IS/ISIS diTUBUHkan oleh MOSSAD/CIA; di - http://www.veteranstoday.com/2014/08/04/french-report-isil-leader-mossad/ :, French Report ISIL Leader Mossad Agent: Simon Elliot, aka Al-Baghdadi, son of Jewish parents, Mossad agent !!!, By GPD on August 4, 2014 (tapi AWAS: media VT ni ada juga diCEROBOH PENYAMAQ2 EJEN2 MOSSAD yg. ANTI- Arab Saudi)

Nek Tempoyak.

#Ada masa, perlu jadi HANG JEBAT; ada masa perlu jadi HANG TUAH, wahai PENDEKAR2 Islam/Melayu TULEN dan GEMILANG tercinta kita!#

#Maka, Menteri KDN GAGAL baik LETAK jawatan - yg. sungguh menCURIGAkan ini sampai membiaqkan puak PENJAJAH TERORIS BerSHIT DAPJUBOQ BABI/PKRHOMO KURAP-mcm. BINATANG BUAS ni berDEMO HARAM JADAH sini sana mcm. NEGARA ISLAM kita ni BAPA depa punya dan berperangai amat BUAS sewenangnya, dgn. mengHURU-HARAKan negara ini selama berTAHUN2 - apahal OI!!!'#

Post a Comment

Popular Posts