Asal Bukan Cina DAP!

Written By Panglima Harimau on 02 November 2016 | 9:51 PM

SETIAP tindakan DAP serta anggota sekutunya amat nyata apa yang mereka lakukan sekarang ialah untuk melagakan Melayu bersama Melayu dijalanan. Mengajak orang Melayu sendiri terus memusuhi Melayu adalah agenda terbesar untuk mengelakkan diri mereka terlibat secara langsung dalam apa juga kejadian yang tidak diingini.

DAP ingin membawa PAS masuk semula kedalam demonstrasi Bersih 5.0 untuk melakukan pertembungan diantara Melayu dengan Melayu. PAN, PKR dan PPBM telah dikerah untuk menyertai Bersih. Tapi pada masa yang sama DAP tidak pula mengajak anak muda Cina menyertai bersih yang dianjurkan oleh mereka.

SEKARANG kita melihat banyak orang Melayu menahan sabar didalam diam. Tetapi pada masa yang sama ianya digunakan DAP untuk melakukan perseteruan diantara Melayu dengan Melayu. DAP menggunakan PBT untuk merobohkan gerai kepunyaan orang Melayu.

DAP masih mempunyai wakil dan ahli Melayu yang dianggap sebagai pengkhianat bangsa. Pasti Melayu yang lawan Melayu nanti. DAP yakin sokongan orang Melayu, terutamanya golongan muda dan penduduk bandar sudahpun berjaya dialihkan kesetiaan mereka kepada DAP.

MUNAFIK-MUNAFIK 'evangelista' DAP sudah berjaya menambat hati sekelompok besar Melayu menerusi keterampilan bertudung-berhijab “Alhamdulilah” dan berpuasa-bersahur “Insya Allah” yang ditonjolkan oleh ikon bukan-Islam berbangsa Cina.

#ABCD
#AsalBukanCinaDAP

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts