Yahudi Dan @dapmalaysia

Written By Panglima Harimau on 07 November 2016 | 4:56 PM

JANGAN jadikan Si Yahudi yang bernama Soros ini kawan. Soros pernah mengaku dirinya adalah `tuhan’ dan mencipta segala-galanya. Soros menjadikan pemimpin pilihannya sebagai boneka semata-mata. Mahathir dulu guna nama Soros untuk yang jadi punca kejatuhan ekonomi Malaysia pada 1997; tapi hari ini mereka berkawan baik!

GEORGE SOROS gunakan parti politik dan NGO untuk mengaburi mata rakyat dalam usaha mempengaruhi keputusan pilihan raya yang akan membunuh demokrasi yang subur di negara ini. Kini bahangnya kian terasa.

BARU-BARU ini Syed Saddiq pula punya niat menghasut dan menderhaka pada Raja. Ini merupakan satu kebiadapan orang politik yang mencari publisiti dan sengaja menggunakan "Budak Suruhan". Tindakan perhimpunan BERSIH 5 adalah sekadar tajuk cerita tetapi plot dan skripnya telah dirancang dan diambil melalui skrip karangan orang Yahudi agar pemerintahan Melayu Islam di bumi ini dapat dihentikan.

FITNAH ini hanya mengundang kemudaratan kepada rakyat dan Negara. Politik menghasut bukanlah amalan politik matang dan berakhlak. Malah fitnah yang dinyala dan disemarakkan telah terbukti memudaratkan banyak pihak.

LIHATLAH apa jadi pada Selangor dengan janjinya? Selepas UMNO tewas pada 2008, Selangor dipimpin oleh parti baru iaitu PAS,PKR dan DAP. Sekarang sudah masuk 2 penggal. Setakat ini sikit pun kita tak rasa yang Selangor diperintah sebahagiannya oleh Pas. Tapi yang kita rasa Selangor ini di perintah oleh DAP.

#ABCD
#AsalBukanCinaDAP

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts