Adik Bekas Exco Perak Fitnah Kementerian Kesihatan Malaysia

Written By Panglima Harimau on 14 February 2017 | 6:57 PMJika anda mengikuti perkembangan politik di Negeri Perak selama ni, pasti anda mengenali perempuan yang bernama Hamizura Osman dari Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM), adik dan juga pegawai khas kepada bekas Exco Kerajaan Negeri Perak yang ditolak rakyat di DUN Sungai Rapat, Dato' Hamidah Osman yang kini Naib Presiden PPBM. Bermacam-macam gelaran yang diberikan pada beliau terutama sekali "HAMIZURA %" kerana dikabarkan beliau suka minta % pada setiap syarikat yang dapat projek melaluinya kakak beliau ketika menjawat jawatan exco. Selain dengan gelaran Hamizura %, beliau juga terkenal sebagai seorang PENIPU dalam projek Putu McBamboo


Dan kali ini beliau cuba untuk mengfitnah Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Cara fitnah dari Hamizura ini sebenarnya hanyalah untuk menimbulkan kebencian serta panik di kalangan pesakit. Sebenarnya fitnah dengan Hamizura tidak boleh dipisahkan dan ia telah menjadi sebati dalam diri beliau.


Bagi menjawab fitnah Hamizura Osman atau Hamizura % atau Hamizura Putu, seorang doktor perubatan iaitu Dr. Aznil Hashim tampil membuat penjelasan sebenar.


PPBM semakin terdesak mencari sokongan rakyat menjelang PRU14 apabila masalah dalaman sekutu politik mereka semakin meruncing. Inilah mentaliti PPBM yang sanggup memfitnah apa sahaja asalkan dapat menjatuhkan kerajaan. KKM perlu mengambil tindakan menyaman Hamizura kerana kenyataannya berniat jahat serta menjatuhkan kredibiliti kualiti ubat yang dibekalkan KKM kepada rakyat Malaysia.

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts